Vorige Artikel 2 van 8 Volgende

EN450 Ninja wisser 45 cm met hoek van 40 graden (standaard modaal)

Artikelnummer: EN450
€ 28,80 (exclusief 21% btw)

De ErgoTec® NINJA wisser, het slimste gereedschap voor professionele glazenwassers. Zorgt voor een drastische verlaging van de tijdsduur voor de reiniging van grote oppervlakken, zodat u meer kunt doen in minder tijd. De revolutionaire ergonomische constructie zorgt voor onberispelijk, eenvoudig werken, zelfs na uren intensieve reiniging. NIEUW: De middelste positie kan door indrukken van de vergrendeltoets gefixeerd worden. NIEUW: SmartClip: Innovatief en verbeterd Clip-mechanisme, nu met nieuwe “Click”-functie in signaalkleur duidelijk zichtbaar wanneer clip in stand “open” staat. Ergonomische tweecomponenten-draaigreep: perfect op de menselijke hand afgestemd. TriLoc mechanisme: Voorkomt loskomen van de rail. Snel en veilig rails vervangen en nieuwe aanbrengen. High-Tech-T6-aluminium: de lichte en stijve uit vliegtuigbouw- aluminium geperste rail buigt niet en houdt het trekrubber helemaal recht op het glazen oppervlak. Gaat niet kapot, buigt niet. Perfecte drukverdeling: minder krachtinspanning bij elke raillengte. Rails in verschillende lengtes. Altijd de juiste afmeting om efficiënt te werken. Zelfs grote etalages kunnen snel gereinigd worden. Klikvergrendeling: zorgt voor een veilige vergrendeling van Ungerconus. Valt niet naar beneden, verdraait niet.

Vragen en/of opmerkingen

Beste bezoeker,

het kan voorkomen dat u een artikel zoekt wat niet terug te vinden is op onze webwinkel. Maar dat wil niet zeggen dat het niet leverbaar is!

Gebruik ons contactformulier om uw vragen aan het team te stellen. Doorgaans heeft u binnen 2 werkdagen een antwoord retour in uw mailbox.

 

© 2015 - 2021 ACS webwinkel, voor de professionele glazenwasser en schoonmaker. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.