Vorige Artikel 24 van 24 Volgende

Wagtail WFP Wave 75 cm

Artikelnummer: wagwav30
€ 135,00 (exclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 30 dagen.

De wagtail WFP Wave is de laatste uitvinding van Willie Erken voor telewas (reiniging). Reinigt sneller en effectiever, maakt gebruik van een water kanaal met meerdere spoeiers (geen nozzles). Dankzij zijn brede microvezelpad en watersysteem kan men lekker vlot en simpel de Wave gebruiken voor alle telewas werk. Komt zelfs met een eigen rubber. Kan dus ook zonder osmose aansluiting gebruikt worden als inwasser en wisser! Past nagenoeg op iedere steel! Zelfs in combinatie met de angle arm te gebruiken. WFP staat voor Water Fed Pole. Wat wij tucker of telewas noemen

The Wagtail Wave is our latest water fed cleaning tool .
Clean faster and more effective with The Wave, a Multi jet pivoting cleaning tool that combines an abrasive microfibre pad as well as a squeegee blade. Three tools in one!

Vragen en/of opmerkingen

Beste bezoeker,

het kan voorkomen dat u een artikel zoekt wat niet terug te vinden is op onze webwinkel. Maar dat wil niet zeggen dat het niet leverbaar is!

Gebruik ons contactformulier om uw vragen aan het team te stellen. Doorgaans heeft u binnen 2 werkdagen een antwoord retour in uw mailbox.

 

© 2015 - 2021 ACS webwinkel, voor de professionele glazenwasser en schoonmaker. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.