Vorige Artikel 2 van 16 Volgende

Dooikorrels, emmer 10 kilo

€ 35,00 € 27,50 (exclusief 21% btw)
Voorraad 12 stuks

Dooikorrels zijn het veilige vervangmiddel van strooizout. Dooikorrels zijn uitermate geschikt voor het verwijderen en voorkomen van gevaarlijke sneeuw- en ijsophopingen. De dooikorrels hebben geen schadelijk effect op het materiaal en zijn milieuvriendelijk. De dooikorrels zijn goed te gebruiken voor tuin en park, inloop van gebouwen en economisch in gebruik. Daarbij zijn onze dooikorrels niet giftig voor mens en dier. 

De dooikorrels van ACS Holland zijn met name geschikt voor het kleinere werk waar bijvoorbeeld strooiwagens niet of moeilijk kunnen komen. Een groot voordeel van dooikorrels is dat deze een 40x langere werking hebben dan strooizout en afhankelijk van de omgevingstemperatuur blijven de korrels 70 uur werken. De korrels bestaan uit kleine helderwitte bolletjes samengesteld uit biologische ongevaarlijke stoffen. 

Vragen en/of opmerkingen

Beste bezoeker,

het kan voorkomen dat u een artikel zoekt wat niet terug te vinden is op onze webwinkel. Maar dat wil niet zeggen dat het niet leverbaar is!

Gebruik ons contactformulier om uw vragen aan het team te stellen. Doorgaans heeft u binnen 2 werkdagen een antwoord retour in uw mailbox.

 

© 2015 - 2021 ACS webwinkel, voor de professionele glazenwasser en schoonmaker. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.