Onze producten

Met onze website willen wij u een globaal overzicht bieden van onze producten... Mist u echter iets, stuur een mail. Meld daarin wat u nodig heeft ovv uw (bedrijfs)naam, telefoon, adres en (woon)plaats. Nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op!

Ons aanbod is wordt aangeboden per leverancier. Maar u kunt door een product aan te klikken, producten van verschillende leveranciers bestellen.

Orders worden franco huis verzonden bij bestellingen vanaf € 101,00 excl btw en kortingen.

Orders vanuit het buitenland worden berekend zonder BTW. Transportkosten worden berekend over de bestelling naar rato. U dient uw bestelling vooraf te betalen, wij maken gebruik van Mollie hiervoor. Zo blijven uw gegevens vertrouwelijk conform de AVG.

 

Binnekort breiden wij serieus uit met nieuwe producten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Vragen en/of opmerkingen

Beste bezoeker,

het kan voorkomen dat u een artikel zoekt wat niet terug te vinden is op onze webwinkel. Maar dat wil niet zeggen dat het niet leverbaar is!

Gebruik ons contactformulier om uw vragen aan het team te stellen. Doorgaans heeft u binnen 2 werkdagen een antwoord retour in uw mailbox.

 

© 2015 - 2024 ACS webwinkel, voor de professionele glazenwasser en schoonmaker. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.