Wagtail Cleaning Tools

BESPAART U TIJD EN ENERGIE!

Efficiëntie is onderdeel van onze zoektocht naar het bereiken van pure reinigingssnelheid. Wagtail produceert de enige vrij draaiende schoonmaakgereedschappen ter wereld. Ons vrije draaipunt is zo ontworpen dat u de controle over de richting van het gereedschap behoudt, wat het voordeel van s-beweging met gemak biedt, hetzij met de hand of met de stok, en geeft u verder bereik en snelheid dan vaste klassieke reinigingstools.

Wagtail is altijd in de voorhoede van de glas- en gevel reiniging industrie met de voortdurende ontwikkeling van unieke reinigingstools om u te helpen bij het beheren van al uw reinigings vereisten. Daarom hebben professionele glazenwassers over de hele wereld erkend dat de innovatieve technologie van Wagtail hun productiviteit verhoogt en de belasting van hun lichaam beperkt, waardoor de tools van Wagtail hun favoriete gereedschap worden. Dit is de enige #ergonomische tool voor de professionele glazenwasser, dat durven wij hardop te zeggen!

Voor traditionele tools tot de nieuwste ontwikkelingen op telewasgebied. Wagtail doet het! 

Wagtail is onder te verdelen in : wissers, flippers, highflyeres, accesoires en wfp tools (water fed pole- osmose gereedschap). 

Wagtail

Designed and made in Australia. The name “Wagtail” was chosen after the native Australian bird, the Willie Wagtail + the Wagtail inventor’s name, Willie Erken. With it’s pivoting tail, the Willie Wagtail bird is the larrikin of the Australian Bush; he’s cheeky, not afraid to take on bigger birds and relies on his agility and quickness.

Wat maakt Wagtail nog bijzonderder dan de andere tools? Lees dit onderzoek hier (in het engels helaas)

per pagina
    1 - 16 van 24 resultaten
  • 1
  • 2

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Vragen en/of opmerkingen

Beste bezoeker,

het kan voorkomen dat u een artikel zoekt wat niet terug te vinden is op onze webwinkel. Maar dat wil niet zeggen dat het niet leverbaar is!

Gebruik ons contactformulier om uw vragen aan het team te stellen. Doorgaans heeft u binnen 2 werkdagen een antwoord retour in uw mailbox.

 

© 2015 - 2024 ACS webwinkel, voor de professionele glazenwasser en schoonmaker. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.