Wie zijn wij

Wij zijn een kleine groothandel die zich richt op het leveren van specifieke producten aan het MKB. Ons huidig klantenbestand bestaat voornamelijk uit professionele schoonmaak- en glazenwasbedrijven, VvE's, aannemers, schilderbedrijven, (sport)kantines, medische praktijken en autogarages. Timing en service is voor vakmensen van uiterst belang en dat streven wij dan ook steeds na in onze dienstverlening.

ACS webwinkel verkoopt systemen voor telescoop-glasbewassing en traditionele gereedschappen voor de professionele glazenwasser. Ook verkopen wij diverse schoonmaakproducten voor dagelijkse en periodieke reiniging van gebouwen, zowel voor de binnen- als buitenzijde. Door ons wordt geleverd het merk BUZIL. Dit merk komt uit Duitsland en voldoet aan de hoogste duitse normen op oa ecologisch gebied!.

Met intensieve samenwerking met leveranciers hebben wij een totaal pakket samengesteld die bestaan met name uit filtersystemen, inbouwsystemen en telescoopstelen. In de afgelopen jaren heeft ACS webwinkel systemen geleverd aan professionele glazenwassersbedrijven in Nederland. In samenwerking met al onze leveranciers bieden wij u een unieke concept aan.

Zelf produceren en distribueren is een taak die om expertise vraagt. Alles draait om de kennis en vaardigheden van het team van onze leveranciers en hun vakmensen. Wij zijn trots dat wij u alles onder 1 dak kunnen aanbieden.

 

Merken die wij, na zorgvuldige afweging, aanbieden zijn in willekeurige volgorde:

Wagtail Cleaning Tools

Unger Global

Buzil

Telewas hardware

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Vragen en/of opmerkingen

Beste bezoeker,

het kan voorkomen dat u een artikel zoekt wat niet terug te vinden is op onze webwinkel. Maar dat wil niet zeggen dat het niet leverbaar is!

Gebruik ons contactformulier om uw vragen aan het team te stellen. Doorgaans heeft u binnen 2 werkdagen een antwoord retour in uw mailbox.

 

© 2015 - 2024 ACS webwinkel, voor de professionele glazenwasser en schoonmaker. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.