Vorige Artikel 17 van 24 Volgende

Power Pivot

Artikelnummer: PP14
€ 35,00 (exclusief 21% btw)
Voorraad 7 stuks

Bestelbaar, product is nu door ons getest!

De Power Pivot is de wisser met stuurbekrachtiging, waarbij het draaipunt is geïntegreerd in de kraag op de hendel en boven het lineaal is geplaatst:

-Past een door vermogen gestuurde responsieve beweging toe en maakt gebruik van een nylon lager voor soepelere bewegingen van de wisser
-Reduceert de afstand tot het rubber, waardoor de buitenranden van het rubber meer kracht uitoefenen zonder extra inspanningen, waardoor schonere randen overblijven en er minder detaillering nodig is. (dog ear effect)
-Minder kracht uitgeoefend door de gebruiker zorgt voor een lange levensduur van het gereedschap en minder druk op het lichaam verhoogt de hefboom voor afsluiten
-Een groter bereik met een hoek van 25 graden voor stabiliteit in de verticale positie
-Past door vermogen gestuurde responsieve beweging toe = nauwkeurigheid met snelheid
-Ons sterkste aluminium lineaal geeft een verbeterde sterkte / gewichtsverhouding in combinatie met een nylon zwenkbaar oppervlak voor soepele, langdurige slijtage.

Met Glide Sponge Pad voor smering en absorptie van druppels. Continu glijden, niet-afdruipende wisser dankzij het spons stripkussen achter het rubber. Ook is het daarbij mogelijk een flipper microvezel pad aan te hechten naast de spons strip kussen.

De Power Pivot is niet gelijk aan een inwasser en wisser (zie daarvoor de wagtail flipper)

Vragen en/of opmerkingen

Beste bezoeker,

het kan voorkomen dat u een artikel zoekt wat niet terug te vinden is op onze webwinkel. Maar dat wil niet zeggen dat het niet leverbaar is!

Gebruik ons contactformulier om uw vragen aan het team te stellen. Doorgaans heeft u binnen 2 werkdagen een antwoord retour in uw mailbox.

 

© 2015 - 2021 ACS webwinkel, voor de professionele glazenwasser en schoonmaker. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.