Buzil Chemie, hoogste eco label inEuropa

alle chemie van Buzil kunt u hier vinden. Voor degene die het merk Buzil niet kennen, het werd vroeger verkocht door de Fa Smulders uit Montfoort onder de naam System6. Maar velen kennen het product Perfect 440. De beste ontvetter in Nederland!

Buzil-systemen

Buzil systemen zijn op elkaar afgestemde oplossingen voor specifieke toepassingsgebieden zoals keramiek of coatings. Zij bieden de hoogste veiligheid in het gebruik en uitstekende resultaten als het gaat om reiniging en onderhoud van uw objecten.

Buzil edities

Buzil edities omvatten reinigingsproducten voor alle bereiken van een object, van sanitaire voorzieningen tot vloeren, van oppervlakken tot ramen. Alle producten van een editie zijn perfect op elkaar afgestemd. Elke editie heeft eigen speciale product eigenschappen en biedt zodoende steeds weer een andere kwaliteitsklasse voor verschillende eisen van objecten; als kant en klare producten, als geconcentreerde producten voor eenvoudig voorraadbeheer of als productserie voor de hoogste eisen aan milieuvriendelijkheid. Daaruit kiest u de optimale editie voor de eisen van uw object.

 Downloads

CHECKLIST Stripper en coating 

EDITIE PLANTA® Productoverzicht 

BUZ® LAUNDRY WASMIDDEL Productoverzicht 

ONDERHOUDSREINIGING Basissortiment 

Flyer CLP AANPASSING 

CLP Vragenlijst 

Vergelijking Buzil producten etikettering oude - nieuw 

Vergelijking GHS/Stoffen en Preparaten Richtlijn 

EEN HOOG EFFICIENTE COMBINATIE VOOR ALLE SANITAIRE RUIMTES 

buzil - wii over ons 

Produktverzicht 

QM Certificaat DIN EN ISO 9001: 2008 

EM Certificaat DIN EN ISO 14001:2004 

De gepaste industriële reinigers! 

Vragen en/of opmerkingen

Beste bezoeker,

het kan voorkomen dat u een artikel zoekt wat niet terug te vinden is op onze webwinkel. Maar dat wil niet zeggen dat het niet leverbaar is!

Gebruik ons contactformulier om uw vragen aan het team te stellen. Doorgaans heeft u binnen 2 werkdagen een antwoord retour in uw mailbox.

 

© 2015 - 2022 ACS webwinkel, voor de professionele glazenwasser en schoonmaker. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.