Classic Tools (traditionele glasbewassing)

Alle classic tools van Unger vindt u onder deze pagina. Van raamtrekkers tot inwassers, hoezen en doeken tot en met de telescoopstelen.

Sinds 1964 is UNGER bekend geworden door het creëren van innovatieve reinigingsproducten van hoge kwaliteit en het leveren van uitstekende klantenservice.

UNGER is meer dan 50 jaar geleden in Duitsland opgericht toen de professionele glazenwasser Henry UNGER reinigingsproducten voor professioneel gebruik ging ontwerpen. Met de continue ondersteuning van zijn vrouw Barbara startte Henry UNGER zijn nieuwe onderneming in Hamburg, Duitsland. UNGER is nu een internationale onderneming en marktleider in de professionele reinigingsindustrie.

Henry UNGER's scherpzinnige oog voor kwaliteit en het onvermoeibare streven naar nieuwe en betere manieren om te reinigen zijn tegenwoordig nog steeds wegwijzers voor UNGER. Bijna 20 jaar lang hebben de drie zonen van Henry, Dane, Jan en Mark, de leiding over de UNGER-onderneming voortgezet met de basiswaarden en -doelen van hun vader om producten te ontwerpen, die het reinigen schoner, sneller en veiliger maken.

Vandaag de dag blijft UNGER groeien en investeren. In aanvulling op ons hoofdkwartier in Connecticut, Verenigde Staten hebben we een nieuwe ultramoderne faciliteit in Solingen, Duitsland om onze wereldwijde zakelijke activiteiten te ondersteunen. Het succes van UNGER komt voornamelijk door de slimme, getalenteerde mensen die in meer dan 80 landen over de wereld samenwerken met zakenpartners om onze gereedschappen van hoge kwaliteit op de markt te brengen.

Filosofie

  • Zijn klanten op de eerste plaats te laten komen
  • Reinigingsgereedschap van hoge kwaliteit te produceren, dat ontworpen is om efficiënter te werken en de hygiëne te bevorderen
  • Oplossingen aan te bieden die zorgen voor schonere, gezondere gebouwen

Wij blijven vast geloven in deze richtinggevende grondbeginselen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Vragen en/of opmerkingen

Beste bezoeker,

het kan voorkomen dat u een artikel zoekt wat niet terug te vinden is op onze webwinkel. Maar dat wil niet zeggen dat het niet leverbaar is!

Gebruik ons contactformulier om uw vragen aan het team te stellen. Doorgaans heeft u binnen 2 werkdagen een antwoord retour in uw mailbox.

 

© 2015 - 2024 ACS webwinkel, voor de professionele glazenwasser en schoonmaker. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.