Papierwaren

ACS webwinkel biedt u een uitgebreid assortiment handdoekpapier en toiletpapier van Top merken maar ook ons eigen huismerk aan tegen aantrekkelijke prijzen. Nagenoeg ons hele papier assortiment is op voorraad. Naast het wc papier en handdoekpapier, vindt u bij ons ook onderzoeksbank papier, facial tissues, keukenrol en luxe wegwerp handdoeken. Wij hebben alles in huis.

Toiletpapier: De keuze voor toiletpapier is afhankelijk van de bezoekfrequentie en de grootte van uw toiletruimtes. Tegenover bekende wc papier merken als Tork, Scott, Hostess en Kleenex bieden wij u ook prijsbewust toiletpapier van prima kwaliteit. 

Handdoekpapier: Bekijk de diverse mogelijkheden om uw handen af te drogen; papieren handdoekrollen, vouwhanddoekpapier, rollen handdoekpapier en luxe disposable non woven handdoeken. Wilt u graag besparen op uw handdoekpapier? Kies dan onze prijsbewuste papieren handdoekrollen die geschikt zijn voor de bekende A-merk papierroldispensers van Tork, Lotus en Apura. Of kies onze vouwhanddoekjes van ons eigen merk voor uw vouwhanddoekdispensers.

Wilt u of kunt u geen dispenser aan uw muur ophangen? Koop dan de Kleenex handdoekpapier in een spatbestendige pop-up dispenserdoos die u direct op de wastafel of het aanrecht kunt plaatsen. Of leg onze luxe disposable handdoeken naast uw wasbak neer. Deze doek voelt aan als textiel en met slechts 1 doek zijn de handen grondig afgedroogd.

Facial tissues: Facial tissues zijn multifunctioneel in gebruik en allemaal even zacht voor de huid. Gebruik ze voor verkouden neuzen, make up verwijdering, kleine knoeipartijen of reiniging van mond en handen. Geen huishouden of werkplek kan zonder! De Facial tissues zitten verpakt in handige kartonnen dispenserdozen die u zo kunt neerzetten.
Of u kiest de navullings Facial tissues van Kleenex en Scott in combinatie met een Facial tissue dispenser. De dispenser beschermt alle Facial tissues tegen vuil, vocht en stoten.

Onderzoeksbankrollen: Papieren onderzoeksbankrollen beschermen uw onderzoeksbank, tafel of stoel, maar ook de kleding van uw klant. Een hygiënische oplossing!

Keukenrollen: Met de keukenrol zijn kleine knoeipartijen snel opgeruimd. Het papieren disposable karakter van dit keukenpapier maakt deze rol vele malen hygiënischer dan de vaatdoek. Wij adviseren u om naast de keukenrol ook gebruik te maken van een disposable vaatdoek die u elke dag vervangt voor een nieuwe. Onze disposable vaatdoeken zijn van een uitstekende nonwoven kwaliteit; super sterk als ze nat zijn en met een hoog absorptie vermogen. Wij zijn ervan overtuigd dat u ook verliefd raakt op deze disposable vaatdoeken. Bekijk ons assortiment disposable vaatdoeken. Geef bacterievorming geen kans!

 

Advies over handdoek- en toiletpapier:

Zowel bij toiletpapier als handdoekpapier heeft u de keuze tussen cellulose papier en gerecycled papier. Cellulose is een origineel materiaal, ook wel virgin material genoemd, en vormt de basis van nieuw papier. Gerecycled papier is papier dat gemaakt is uit oude kranten, tijdschriften, archiefmateriaal etcetera. Van origine is gerecycled papier te herkennen aan de kleur, deze is altijd wat grijzer dan nieuw papier. Echter kan gerecycled papier tegenwoordig ook geheel wit zijn, doordat het compleet ontdaan kan worden van de oude inktresten met behulp van een ingewikkeld procedé met bindmiddel en zuurstof. Echter is cellulose papier altijd wit met een zeer subtiele gele gloed en gebleekt gerecycled papier is wit met een zeer subtiele grijze gloed. Hoe vaker papier gerecycled is, hoe korter de papiervezel is en hoe meer/dikker papier er nodig is om het sterk te krijgen.

Naast het onderscheid in origineel en gerecycled papier wordt de kwaliteit van het papier bepaald door de grammatuur (het aantal gram papier per m²) oftewel de dikte/sterkte van het papier. Papier met een grammatuur tot 25 gram per m² heet tissue. Tissue is een A-kwaliteit papier en is dun, maar toch sterk. Crêpe is een B-kwaliteit papier en heeft een grammatuur van meer dan 25 gram per m². Crêpe is dikker om toch dezelfde sterkte als Tissue te kunnen hebben.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Vragen en/of opmerkingen

Beste bezoeker,

het kan voorkomen dat u een artikel zoekt wat niet terug te vinden is op onze webwinkel. Maar dat wil niet zeggen dat het niet leverbaar is!

Gebruik ons contactformulier om uw vragen aan het team te stellen. Doorgaans heeft u binnen 2 werkdagen een antwoord retour in uw mailbox.

 

© 2015 - 2024 ACS webwinkel, voor de professionele glazenwasser en schoonmaker. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.